Miten saan Tulostähden organisaationi käyttöön?

Tulostähti on uudenlainen keino lähestyä asiakastyötä, jossa asiakkaan tarpeet, toiveet ja ääni johtavat asiakastyötä. Tulostähden tehokas käyttö edellyttääkin koulutuksen sekä vuotuisen lisenssin. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, joka lisätään loppusummaan.

Lisenssi

(hinnat 1.9.2016 alk.) 

Tulostähden käyttö edellyttää organisaatiokohtaisen 400 EUR:n vuosilisenssin hankkimista, joka sisältää käyttöoikeuden 16:lle asiakastyöntekijälle pääsääntöisesti kaikkiin Tulostähtiin. Lisäkoulutus on kuitenkin tarpeen esimerkiksi silloin kun Tähden Muutoksen matka muuttuu. 

Uusia Network haluaa tukea myös pienempiä toimijoita ja siksi lisenssin hinta organisaatioille ja projekteille, joissa on 1-4 asiakkaiden kanssa työskentelevää henkilöä, on 200 EUR. 

Yksittäiset lisälisenssit maksavat 20 EUR. 

Koulutus

Lisenssin saamiseksi ja datan validiuden varmistamiseksi vaaditaan asiakastyötä tekevien työntekijöiden sekä heidän esimiestensä kouluttaminen menetelmän käyttöön. Yhden koulutuspäivän hinta on 225 EUR (+alv)/hlö. Koulutukseen voi osallistua maksimissaan 16 asiakastyötä tekevää.

Lisäksi UUSIA tarjoaa koulutusta tiedon käsittelyyn ja hallinnointiin sekä strategiaprosessiin. Tulostähti-menetelmä auttaa palvelustrategian painopisteiden ja tavoitteiden määrittelyssä sekä niiden toimeenpanossa.

Pyydä tarjous räätälöidystä paketista teidän organisaatiollenne: info@tulostähti.fi

 Uusia Network sitoutuu pitämään hinnat kohtuullisina. Tulevan sähköisen järjestelmän kustannukset eivät ole vielä tiedossa.