UUSIA Network Oy - kokenutta muutosjohtajuutta

UUSIA Network Oy (entinen Social Business International Oy) koostuu asiantuntijoista, joiden avulla selvität organisaatiosi tulevaisuuden suunnan ja siihen tarvittavat menetelmät. Yrityksemme auttaa tuottamaan ja kehittämään ratkaisuja yhteiskunnallisiin, sosiaalisiin ja ekologisiin ongelmiin. Toimimme nimemme mukaisesti verkostoituen: kokoamme yhteen kotimaisten ja kansainvälisten verkostojen avulla projektiisi tai muihin tarpeisiin sopivat tiimit. Asiantuntijuutemme avulla tuotat UUSIA tuulia markkinointiin, liiketoimintaan, rahoitusmekanismiin ja vaikutusten arviointiin. Tutustu ja hyödynnä ammattitaitoa eduksesi!

Yrityskonsultointi Huittinen

Julkaisuja

Yhteiskunnallinen yritys - ratkaisu 2000-luvun haasteisiin

Osuuskunnat julkisten palvelujen tuottamisessa

Euroopan Unionin Social Business Initiative - Mahdollisuuksia Suomelle

Matka yrittäjyyteen, TEM

Saat meiltä osaavaa ja sujuvaa konsultointia!

Anne Bland
Asiantuntija, toimitusjohtaja, perustaja

Olen aina ollut kiinnostunut konkreettisista ratkaisuista; asioista, jotka voidaan tehdä toisin, vaikuttavammin ja kestävämmin. Luovuus lähtee yhdessä pohtimisesta ja tekemisestä - keinot löytyvät, kun päämäärä on selvillä. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja yhteiskunnallinen yrittäjyys ovat olleet sydäntäni lähellä jo 90-luvulta lähtien ja Suomeen Britanniasta palattuani erityisesti Social Business Internationalin ja Uusia Networkin myötä. Vaikuttavuusinvestointi (erityisesti Social Impact Bond-rahoitus) sekä vaikutusten arviointi (Social Return on Investment ja Tulostähti) ovat vahvinta asiantuntijuuttani.

Emilia Bland
Tapahtuma-assistentti

Toimin yrityksen tapahtuma-assistenttina. Tuotamme ja järjestämme erilaisia tapahtumia, erilaisia opintomatkoja, työpajoja ja asiantuntijapuheenvuoroja.

Ota yhteyttä - arvioi ja kehitä asiantuntijan avulla toimintaa!

UUSIA Network Oy tarjoaa yrityskonsultointia, jonka avulla organisaatiosi kehittyy kestävällä tavalla. Ota yhteyttä »